onsdag 9 december 2015

Idag skiner...
... solen

Det har faktiskt regnat här i två dagar. Men det har inte gjort så mycket  vår resplan dessa dagar innebar inte någon utevistelse. Vi skulle ju shoppa i de stora varuhusen. 

Så gårdagen tillbringades i Dolphin Mall i Miami. 
Det fanns 250 affärer. Det spelades hög musik överallt. Alldeles för hög musik. Devar svårt att höra när man pratade med varandra.
Vi hann gå i många affärer och äta två gånger på en gigantisk food  court .

Det var i princip bara latinamerikanska människor överallt, det pratades spanska. Trodde att vi rest fel ett tag. Men det är tydligen i Florida man bosätter sig om man som Latino flyttar till USA.
Spanjorerna erövrade denna delen av USA en gång i tiden. Och på den vägen är det. Bilderna kommer lite i oordning. De översta bilderna är tagna från  balkong utanför vårt rum på 20 våningen. Vi bor som sagt hos Juliana och hennes man via Airbnb. Ni ser en del av den stora våtmarken Everglades längst bort. Till vänster, på promenadavstånd ligger Sawgrass Mall. En gigantisk Mall med 350 affärer. Vi var där och kollade lite igår kväll. Egentligen mitt i natten, för att hålla oss vakna. Känns konstigt att veta att ni andra låg och sov när vi gick runt i affärerna. Vi gick därifrån kl 0930. Då var er klocka 0330. 
Idag ska vi gå till mallen igen. Vi var bara där och rekade igår :)

Over and out 
Ester 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej vackra!

Jag blir så glad om du har lust att lämna en kommentar. Det värmer innerligt i mitt hjärta.
Om du inte har någon blogg kan du välja anonym om du vill kommentera.

Omtanke och kram till dig!
Ester